Wij zijn in principe altijd geopend en bereikbaar maar vragen u wel daar gepast mee om te gaan. Zijn wij niet in de gelegenheid de telefoon te beantwoorden dan wordt u doorverbonden met onze voicemail waarop u uw boodschap kunt inspreken waarna wij u zo spoedig mogelijk terugbellen. 

Neem contact met ons op en wij zullen u graag informeren over onze producten en de mogelijkheden daarvan zodat u daar uw voordeel mee kunt doen. 

Heeft u een vraag of u wilt u een offerte aanvragen dan kunt u ons ook mailen. Vermeldt uw naam en telefoonnummer en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij horen of lezen u graag.  

    0512-371120 / 06-53982048

    06-53982048


 info@johanvanderwal.nl


Melden van overlijden.

Wat te doen bij overlijden; 

De nabestaanden dienen eerst de huisarts of dokterswacht te bellen welke het overlijden zal vaststellen.

Daarna kunnen zij de maatschappij bellen waar de overledene is verzekerd. In overleg worden zij verder geholpen.

Onderstaande maatschappijen zijn 24 uur per dag bereikbaar op onderstaande telefoonnummers:

ASR       : 0800 - 33 33 000   ( v/h Ardanta)

Monuta : 0800 - 023 05 50   (monuta.nl)

Dela      : 0800 - 9556655     (dela.nl)
Ook wij gaan natuurlijk op vakantie. U mag mij altijd proberen te bellen op mijn mobiele nummer. U kunt ook een mail sturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U mag ook onderstaande volgen; 

Schades.

Heeft u een schade? Gelieve eerst contact met mij op nemen maar u kunt / mag ook rechtstreeks de betreffende maatschappij bellen of naar de betreffende website gaan. Houd uw polisnummer bij de hand.

Voor klanten met een Aegon Woon en Vrijtijdspakket. Voor een inboedel of opstalschade. Ga naar www.aegon.nl en volg het menu onder "direct regelen" om vervolgens uw schade in de betreffende categorie te melden. Hier kunt u kiezen om een hersteller in te schakelen. Deze neemt dan contact met u op zodat u kunt overleggen hoe te handelen en over het verdere verloop van de afhandeling.

Autowijzigingen / Autoschades

Gelieve autowijzigingen bij voorkeur aan ons kantoor door te geven.
Houd polisnummer en nieuwe autogegevens zoals kenteken en meldcode bij de hand. 

Voor autoschades; het schadeformulier geheel ingevuld te mailen (info@johanvanderwal.nl) naar ons kantoor. Voor informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Overige zaken

Adres, banknummer of overige wijzigingen, gelieve die na onze vakantie weer aan ons door te geven of het moet dringend zijn. Ook dan kunt u contact opnemen met betreffende maatschappij.

Toch contact?

Voor echt dringende zaken mag u mij altijd mobiel bellen. Indien dit niet lukt spreek dan de voicemail in en ik zal proberen u zo spoedig terug te bellen. U kunt ook een mail sturen naar: info@johanvanderwal.nl 

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Excuses voor het ongemak.


Met vriendelijke groet,
                                          Johan van der Wal